Important Updates: Uttaranchal Board Class X and Class XII result to be declared today at 1:00 PM

Thursday, 5 June 2014

1. Which is the largest animal in the world ?
Answer: Blue whale
2. Which is the largest animal on land ?
Answer: African elephant
3. Which is the smallest bird ?
Answer: Humming Bird
4. Which is the largest fish in the world ?
Answer: Whale shark
5. Which is the tallest animal on the earth ?
Answer: Giraffe
6. Which is the biggest bird in the world ?
Answer: Ostrich
7. Which is the biggest continent in the world ?
Answer: Asia
8. Which is the largest country (area) in the world ?
Answer: Russia
2nd place > Canada
9. Which is the most spoken language in the world ?
Answer: Mandarin (Chinese )
2nd place > Spanish
10. Which is the largest island in the world ?
Answer: Greenland
2nd place > New Guinea
11.Which is the longest river in the world ?
Answer: Nile
12. Which is the largest desert in the world ?
Answer: Sahara Desert
13. Which is the largest bone in human body ?
Answer: Femur (thighbone)
14. What is the smallest bone in the human body ?
Answer: Stapes
15. Which is the largest flower in the world ?
Answer: Rafflesia
16. Which is the largest ocean in the world ?
Answer: Pacific Ocean
17. Which is the largest plateau in the world ?
Answer: Tibetan Plateau
18. Which is the tallest waterfall in the world ?
Answer: Angel Falls..


0 comments:

Post a Comment

Contact Us For Any Query

Name

Email *

Message *

Join Us On Facebook

Result Declared

Exams and Admit-Cards

Jobs in Banks

Central Government Jobs

Answer Keys

General Knowledge

Register here to get jobs news

Enter Your E-Mail Here

"After submitting email go to your email in-box and verify your email"